1. Redīsu atbrīvo no lapām, nogriež astīti un rūpīgi nomazgā.
2. Vari tos griezt gan šķēlītēs, gan daiviņās, gan vienkārši uz pusēm. Saliec burciņā
3. Katliņā uzvāra ūdeni ar etiķi, cukuru, sāli, lauru lapu, ķiploku un piparu graudiem.
4. Kad sāls un cukurs ir izkusis, noņem no uguns un ļauj marinādei nedaudz atdzist, lai tā nav verdoša. Aptuveni 5 minūtes.
5. Redīsus pārlej ar vēl siltu marinādi.
6. Burku aizskrūvē, atdzesē, tad pārliek ledusskapī.
7. Ja sagriezi ripiņās, būs iemarinējušies jau pēc dažām stundām, lieliem gabaliem ļauj nostāvēties nakti.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv