Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konservējumi

Nātru–kaņepju sēklu pesto

Foto: Aptieciņa no dabas
Šis pesto būs maigi zāļains, ar nelielu "zemes" noti no kaņepēm un nātru tonizējošo spēku.
Citas autores receptes meklē "Aptieciņa no dabas".
Pagatavošana
15 min
1. Nātru lapiņas ātri applaucē ar verdošu ūdeni un nosusini.
2. Blendē kaņepju sēklas līdz drumstalām.
3. Pievieno nātru lapas, ķiploku, sieru, sāli un piparus.
4. Blendē un pakāpeniski pievieno eļļu.
5. Ja vēlies, beigās piepilini citrona sulas pilienus svaigumam.

Lai labi garšo!
Foto: Aptieciņa no dabas
Komentāri
Uz augšu