1. Gatavo bulciņas pamatu: samaisa visas sastāvdaļas un izveido vidēji lielus plācenīšus. Mannu var aizvietot ar miltiem, bet medu ar jebkuru citu saldinātāju pēc izvēles.
2. Liek plācenīšus airfryer, kurā ieklāts cepampapīrs. Tad plācenīšos izveido iedobes ar glāzes apakšu vai ar rokām.

Foto: Jūlija Igoņina
3. Cep 170° ~7-10 minūtes.
4. Kamēr cepas smalkmaizīšu pamatne, sagatavo pildījumu, samaisot visas minētās sastāvdaļas, izņemot saldētās ogas (ja tādu krājumos nav, var nepievienot)
5. Izņem plācenīšus no airfryer un liek bedrītē pildījumu, virsū kārto saldētās ogas pēc izvēles.

Foto: Jūlija Igoņina
6. Turpina maizītes cept 170° vēl ~7-10 minūtes.

Foto: Jūlija Igoņina
7. Lai labi garšo!

Foto: Jūlija Igoņina