Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Biezpiena beigeļi

Foto: Jūlija Igoņina
Karstā gaisa cepamkatls jeb plašāk zināms kā airfryer ir arī tavas virtuves arsenālā? Liec to lietā un cep ko vairāk, kā frī kartupeļus un vistu spārniņus. Biezpiena beigeļi tevi patīkami pārsteigs – ēd nost tāpat vai griez uz pusēm un pildi ar iecienītiem produktiem.
Paldies par recepti un foto Jūlijai Igoņinai.
Pagatavošana
35 min
1. Bļodā liek biezpienu, olu, manna, sarīvētu sieru, sāls, tad samaisa visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai.
2. Ar mitrām rokām veido bulciņas (riņķīšus).
3. Gaisa cepamkatlā ieklāj cepamo papīru, uz tā liek bulciņas.
Foto: Jūlija Igoņina
4. Riņķīšus apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu un pārkaisa ar sēkliņām.
Foto: Jūlija Igoņina
5. Uzsilda Airfryer 190-200° 3-5 minūtes.
6. Cep beigeļus 140° ~15-20 minūtes (līdz tie ir zeltaini brūni).
Foto: Jūlija Igoņina
7. Biezpiena beigeļus var ēst tāpat. Var arī pasniegt, sagriežot uz pusēm, kombinācijā ar dažādām piedevām, piemēram, salātlapu maisījumu, krēmsieru, kārdinošu šķiņķa šķēli, papriku, tomātiem un gurķīšiem. Te gan var eksperimentēt.

Lai labi garšo!
Foto: Jūlija Igoņina
Uz augšu