1. Bļodā liek biezpienu, olu, manna, sarīvētu sieru, sāls, tad samaisa visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai.
2. Ar mitrām rokām veido bulciņas (riņķīšus).
3. Gaisa cepamkatlā ieklāj cepamo papīru, uz tā liek bulciņas.

Foto: Jūlija Igoņina
4. Riņķīšus apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu un pārkaisa ar sēkliņām.

Foto: Jūlija Igoņina
5. Uzsilda Airfryer 190-200° 3-5 minūtes.
6. Cep beigeļus 140° ~15-20 minūtes (līdz tie ir zeltaini brūni).

Foto: Jūlija Igoņina
7. Biezpiena beigeļus var ēst tāpat. Var arī pasniegt, sagriežot uz pusēm, kombinācijā ar dažādām piedevām, piemēram, salātlapu maisījumu, krēmsieru, kārdinošu šķiņķa šķēli, papriku, tomātiem un gurķīšiem. Te gan var eksperimentēt.
Lai labi garšo!

Foto: Jūlija Igoņina