Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas, sēņu, dārzeņu un rīsu sautējums

Foto: Guntis Gorins
Pagatavošana
50 min
1. Sagriezt vistas fileju, šampinjonus un ķiplokus gabalos, pievienot sev tīkamāko garšvielu un majonēzi. Samaisīt un atstāt marinēt uz vismaz 2 stundām.
Foto: Guntis Gorins
2. Uzkarsēt eļļu katlā. Pievienot sagrieztus sīpolus un balto papriku gabaliņos un apcept 5 min.
Foto: Guntis Gorins
3. Pievienot iepriekš sagatavoto vistas sēņu marinādi un sautēt 15-20 min.
Foto: Guntis Gorins
4. Pievienot zirnīšus un pasautēt vēl 5 min.
Foto: Guntis Gorins
5. Iebērt 3 paciņas rīsu, apliet ar ūdeni un vārīt 15-20 min.
Foto: Guntis Gorins
6. Kad jau rīsi ir gatavi, pievienot zaļumus un saldo krējumu. Samaisīt un vēl pasautēt 1-2 min.
Foto: Guntis Gorins
7. Gatavs! Labu ēstgribu!
Foto: Guntis Gorins
Uz augšu