Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Ašā pica

Foto: "Neapēd Zemeslodi"
Neticami, bet pica izdodas ļoti garda arī tad, ja visi labumi nav paslēpti zem biezas siera cepures. Un, taupot savu laiku, pamatnē droši var izmantot kārtaino mīklu – būs ātrāk un tāpat ļoti garšīgi.
Ar karoti un dakšiņu pret klimata krīzi!

Pievienojies dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”!

Dalība izaicinājumā sniedz iespēju atklāt plašo un pārsteidzošo augu valsts produktu pasauli, visa mēneša garumā ik dienu saņemot un izmēģinot gardu, sātīgu un dabai draudzīgu ēdienu receptes.

Dalībnieki izaicinājumam piesakās: mājaslapā "Neapēd zemeslodi".
Pagatavošana
35 min
1. Atlaidina kārtaino mīklu. Kad tā mīksta, samīca visas plāksnes vienā bumbā un izrullē vēlamajā formā (izkaisa nedaudz kviešu miltu, lai mīkla neliptu pie galda vai ruļļa).
2. Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un novieto izrullēto mīklu uz tā.
3. Uz mīklas vienmērīgā kārtā izklāj vegānisko majonēzi un tomātu pastu.
4. Vienmērīgi izkārto visas pārējās sastāvdaļas (vispirms sagrieztas gabaliņos vai šķēlītēs, ja nepieciešams), ko vēlas uz picas.
5. Cep 180 °C ~ 15 minūtes, līdz var redzēt, ka picas malas gatavas un kļuvušas kraukšķīgas.
Foto: "Neapēd Zemeslodi"
6. Lai labi garšo!
Foto: "Neapēd Zemeslodi"
Uz augšu