Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Brokastis

Auzu putra ar karamelizētiem banāniem

Foto: Piegalda.lv
Putra ir brokastu klasika. To vari padarīt vēl gardāku, pasniedzot ar karamelizētu banānu un svaigām ogām.
Receptes autors: piegalda.lv
Ar karoti un dakšiņu pret klimata krīzi!

Pievienojies dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”!

Dalība izaicinājumā sniedz iespēju atklāt plašo un pārsteidzošo augu valsts produktu pasauli, visa mēneša garumā ik dienu saņemot un izmēģinot gardu, sātīgu un dabai draudzīgu ēdienu receptes.

Dalībnieki izaicinājumam piesakās: mājaslapā "Neapēd zemeslodi".
Pagatavošana
30 min
1. Katliņā uzvāra pienu.
2. Pievieno auzu pārslas. Uz lēnas uguns vāra 15 min.
3. Atstāj uzbriest zem vāka.
4. Uzkarsē pannu, izkausē kokosriekstu eļļu.
5. Liek cepties gareniski pārgrieztus banānus, pārlej ar sīrupu un ļauj tiem karamelizēties. Kad viena puse gatava, banānus apgriež uz otru pusi.
6. Putru pasniedz ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un mellenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv