1. Uzkarsē medu ar garšvielām un sāli un ļauj atdzist.
2. Sakuļ olas ar cukuru līdz stingrām putām.
3. Tad pievienojiet medu, skābo krējumu, sviestu, izsijātus miltus sajauktus ar sodu. Visu labi izmaisa līdz viendabīgai masai, ielej vienā lielā vai divās līdz trīs mazās cepšanas formās.
4. Liek cepeškrāsnī 160–180 ° C un cep 40–50 minūtes vai līdz gatavs, pārbaudīt gatavību, iedurot koka iesmu mīklā un velkot ārā mīkla pie iesma nelīp.
5. No veidnes izņemiet atdzisušas mīkstās piparkūkas.
6. Rotā ar karstā ūdenī uzkarsētām, klasisko balto cukura glazūru vai baltās šokolādes garšas glazūru, uz kūkas uzklājiet glazūru, izrotājiet ar zaļumiem, ogām un gatavajiem cukura dekoriem.