Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Svaigi štovēti kāposti

Foto: Uldis Grīnbergs
Štovēt jeb sautēt var ne tikai skābētus kāpostus, arī svaigus.
Receptes un foto autors: Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
90 min
1. Sašķērēju ar nazi kāpostu, sagriežu vienu sīpolu kubiņos un sarīvēju vienu burkānu.
2. Visu kopā apcepu sviestā, pielieku pāris ēdamkarotes tomātu pastas, nedaudz sāli un cukuru.
3. Kad apcepts, pieleju nedaudz ūdens un sautēju, kamēr mīksti.
4. Beigu posmā piespiežu citrona sulu, jo man garšo skābeni. Pie tādiem kāpostiem vislabāk iederēsies mednieku desiņas. Kā vienmēr garšīgi.

Labu apetīti!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu