Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Elegantās ķilavmaizītes

Ķilavām piestāv olas un olām piestāv ķilavas. Šos šķietami tik vienkāršos produktus var apvienot un tikt pie ļoti elegantām un garšīgām uzkodiņām.
Pagatavošana
20 min
1. Sasmalcina lociņus, ber bļodā.
2. Cieti vārītas olas noloba, sarīvē. Pievieno lociņiem.
Foto: Receptes.lv
3. Samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes, ja vēlas, pēc garšas pievieno arī nedaudz sāls.
Foto: Receptes.lv
4. Ja nepatīk ķilavu ādiņas, tās novelk. Tev vajadzēs smukas filejas.
Foto: Receptes.lv
5. Maizīti sagriež sev tīkamos gabaliņos. Ja uzkodas esi gatavs pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas, maizi vari apgrauzdēt.
6. Uz katra maizes gabaliņa ziež virsū olu masu.
Foto: Receptes.lv
7. Tad liek virsū ķilaviņu – satītu rullītī vai smuki salocītu – izpaudies, kā pašam labāk patīk.
Foto: Receptes.lv
8. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu