1. Sasmalcina lociņus, ber bļodā.
2. Cieti vārītas olas noloba, sarīvē. Pievieno lociņiem.

Foto: Receptes.lv
3. Samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes, ja vēlas, pēc garšas pievieno arī nedaudz sāls.

Foto: Receptes.lv
4. Ja nepatīk ķilavu ādiņas, tās novelk. Tev vajadzēs smukas filejas.

Foto: Receptes.lv
5. Maizīti sagriež sev tīkamos gabaliņos. Ja uzkodas esi gatavs pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas, maizi vari apgrauzdēt.
6. Uz katra maizes gabaliņa ziež virsū olu masu.

Foto: Receptes.lv
7. Tad liek virsū ķilaviņu – satītu rullītī vai smuki salocītu – izpaudies, kā pašam labāk patīk.

Foto: Receptes.lv
8. Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv