1. Nosusina melnās olīvas, sakapā un liek žāvēties augļu žāvētājā 45c temperatūrā vai cepeškrāsnī, līdz tās ir sausas.
2. Visas mīklas sastāvdaļas sajauc kopā viendabīgā masā, iemaisa mīklā izkaltētās olīvas.

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
3. Ieeļļotos cepamtrauciņos lej vienu karoti iesala ekstrakta, izkārto sagrieztās ābolu šķēlītes, pārlej ar mīklu un cep iepriekš līdz 180c temperatūrai uzkarsētā krāsnī 15-20min. Ābolu pīrāgus nedaudz atdzesē, izņem no formiņām.

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
4. Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
5. Labu apetīti!

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA