Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Apgrieztie ābolu pīrāgi ar melnajām olīvām

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Skaties, kā pasākumu rīkotājai Gundegai Skudriņai šefpavāra Žaņa Raivo Behmaņa virsvadībā veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Bonduelle".
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
30 min
1. Nosusina melnās olīvas, sakapā un liek žāvēties augļu žāvētājā 45c temperatūrā vai cepeškrāsnī, līdz tās ir sausas.
2. Visas mīklas sastāvdaļas sajauc kopā viendabīgā masā, iemaisa mīklā izkaltētās olīvas.
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
3. Ieeļļotos cepamtrauciņos lej vienu karoti iesala ekstrakta, izkārto sagrieztās ābolu šķēlītes, pārlej ar mīklu un cep iepriekš līdz 180c temperatūrai uzkarsētā krāsnī 15-20min. Ābolu pīrāgus nedaudz atdzesē, izņem no formiņām.
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
4. Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
5. Labu apetīti!
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Uz augšu