1. Man bija 2 l burka mājās skābētu kāpostu. Kraukšķīgi un ļoti gardi. Pusi kāpostu burkas izliek katlā.

Foto: Iveta Rutkovska
2. Nomizo burkānus, ābolus, sīpolu.

Foto: Iveta Rutkovska
3. Gaļas izvēle šoreiz par labu mežacūkas ribiņām.

Foto: Iveta Rutkovska
4. Daļai katlā ievietoto kāpostu virsū kārto gaļu un citus dārzeņus.

Foto: Iveta Rutkovska
5. Pēc tam uzliek pārējos kāpostus, virsū liek garšvielas. Uzlej ūdeni, lai kāposti tikko apsegti.

Foto: Iveta Rutkovska
6. Sautē uz mazas uguns ilgi, lēni, pacietīgi. 2-3 stundas, pa laikam apmaisot.
Lai labi garšo!

Foto: Iveta Rutkovska