Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Picas rullīši

Picas rullīši – lielisks sāļais našķis, kas iederēsies gan ikdienā, gan kā skaista, garda uzkoda uz svētku galda. Krēmsiers piešķirs patīkamu, maigu garšu. Pildījums – te nu iespēja brīvi lidot savā fantāzijā – var gatavot veģetāro versiju, var papildināt marinētiem gurķiem vai tomātu mērci, ja vēlas iegūt intensīvāku garšu. Lai izdodas!
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež izvēlēto gaļu, papriku un lociņus mazos gabaliņos. Kārtaino mīklu izklāj uz galda (nav nepieciešams to rullēt).
Foto: Receptes.lv
2. Uz kārtainās mīklas bagātīgi ziež krēmsieru, kas paturēts istabas temperatūrā, lai ir mīksts.
3. Pāri ber gaļu, papriku, lociņus un noslēdz visu ar rīvētu sieru.
Foto: Receptes.lv
4. Tad uzmanīgi, mēģinot to izdarīt gana cieši, sarullē visu, izveidojot garenu "desu".
Foto: Receptes.lv
5. Tālāk ar asu nazi sagriež mīklas "desu" aptuveni 3 cm biezās šķēlēs, kuras kārto uz cepamās plāts. Lai arī izskats sākotnēji varētu nelikties tas pievilcīgākais, karstums paveiks savu darbiņu.
Foto: Receptes.lv
6. Cep sakarsēta krāsnī 180 grādos 15-17 minūtes vai līdz mīkla uzpūtusies un apbrūninājusies.
Foto: Receptes.lv
7. Ņem nost no pannas un pasniedz.
Gardi gan vēl silti, tikko cepti, gan arī atdzisuši.
Foto: Receptes.lv
8. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu