1. Sagriež izvēlēto gaļu, papriku un lociņus mazos gabaliņos. Kārtaino mīklu izklāj uz galda (nav nepieciešams to rullēt).

Foto: Receptes.lv
2. Uz kārtainās mīklas bagātīgi ziež krēmsieru, kas paturēts istabas temperatūrā, lai ir mīksts.
3. Pāri ber gaļu, papriku, lociņus un noslēdz visu ar rīvētu sieru.

Foto: Receptes.lv
4. Tad uzmanīgi, mēģinot to izdarīt gana cieši, sarullē visu, izveidojot garenu "desu".

Foto: Receptes.lv
5. Tālāk ar asu nazi sagriež mīklas "desu" aptuveni 3 cm biezās šķēlēs, kuras kārto uz cepamās plāts. Lai arī izskats sākotnēji varētu nelikties tas pievilcīgākais, karstums paveiks savu darbiņu.

Foto: Receptes.lv
6. Cep sakarsēta krāsnī 180 grādos 15-17 minūtes vai līdz mīkla uzpūtusies un apbrūninājusies.

Foto: Receptes.lv
7. Ņem nost no pannas un pasniedz.
Gardi gan vēl silti, tikko cepti, gan arī atdzisuši.

Foto: Receptes.lv
8. Labu apetīti!

Foto: Receptes.lv