Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Fiksais mencas voks kokosriekstu-karija mērcē

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
Gardais mencas voks ar cukīni un burkāniem kokosriekstu-karija mērcē ir ir ātri pagatavojams un lieliski sader gan ar nūdelēm, gan ar rīsiem, padarot to par ideālu izvēli gan ikdienas vakariņām, gan īpašām maltītēm.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Santa Maria".
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas. Sagriez zivs fileju gabaliņos, cukīni un burkānus – plānās šķēlēs, sīpolu – lielos kubiņos. Uzvāri rīsu nūdeles saskaņā ar instrukcijām un notecini.
Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
2. Uzsildi eļļu vok pannā, pievieno dārzeņus un apmaisot cep 3-4 minūtes, tad pievieno sarkanā karija garšvielu un apcep 1 minūti, līdz parādās aromāts.
3. Pielej kokosriekstu pienu, sojas mērci, pagaidi, līdz mērce sāk burbuļot, tad pievieno zivju gabaliņus. Sautē uz lēnas uguns 4-5 minūtes, līdz zivs ir gatava.
4. Pievieno rīsu nūdeles, samaisa, liek bļodiņās, pievieno citrona sulu, zaļumus. Labu apetīti!
Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
Uz augšu