1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas. Sagriez zivs fileju gabaliņos, cukīni un burkānus – plānās šķēlēs, sīpolu – lielos kubiņos. Uzvāri rīsu nūdeles saskaņā ar instrukcijām un notecini.

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
2. Uzsildi eļļu vok pannā, pievieno dārzeņus un apmaisot cep 3-4 minūtes, tad pievieno sarkanā karija garšvielu un apcep 1 minūti, līdz parādās aromāts.
3. Pielej kokosriekstu pienu, sojas mērci, pagaidi, līdz mērce sāk burbuļot, tad pievieno zivju gabaliņus. Sautē uz lēnas uguns 4-5 minūtes, līdz zivs ir gatava.
4. Pievieno rīsu nūdeles, samaisa, liek bļodiņās, pievieno citrona sulu, zaļumus. Labu apetīti!

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA