Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais vistas-kokosriekstu voks ar Indijas riekstiem

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
Šis vienkārši pagatavojamais vok ēdiens ir izcila kombinācija starp kraukšķīgiem dārzeņiem, sulīgu vistu un Indijas riekstiem. Āzijas virtuvei raksturīgās garšvielas piešķir eksotisku pieskārienu, savukārt kokosriekstu piens rada krēmīgu un bagātīgu garšu. Izcila izvēle ātrām pusdienām vai vakariņām!
Recepte tapusi sadarbībā ar "Santa Maria".
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas. Uzvāri olu nūdeles saskaņā ar instrukcijām un notecini.
Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
2. Sagriez vistas fileju strēmelēs, papriku, burkānu un brokoli gabaliņos. Smalki sakapā ķiplokus.
3. Uzsildi eļļu vok pannā un apcep vistu, līdz tā kļūst zeltaina. Pievieno ķiplokus un cep vēl minūti. Pievieno dārzeņus un cep 3-4 minūtes, līdz tie ir viegli mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
4. Pielej kokosriekstu pienu, garšvielu vistas gaļai, un sojas mērci pēc garšas. Maisi un sautē 5 minūtes. Pievieno riekstus un maisi vēl minūti. Pasniedz ar olu nūdelēm, pārkaisi ar zaļumiem. Labu apetīti!
Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA