Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Cūkādiņas

Foto: Uldis Grīnbergs
"Mana recepte nav nekāda īpašā, bet visiem ļoti garšo! Grūtākais visā procesā ir sagriezt ādu. Man ir ļoti labs zviedru tērauda nazis, pirkts krāmu tirgū, kurš plāns un labi tur asumu," teica receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
120 min
1. Grūtākais visā procesā ir sagriezt ādu. Man ir ļoti labs zviedru tērauda nazis, pirkts krāmu tirgū, kurš plāns un labi tur asumu. Sagriež ādiņas 1×1 cm gabalos.
2. Liek dziļajā pannā un vāru izkusušajos taukos kādu stundu, kamēr ādiņas kraukšķīgas un garšīgas.
3. Nokāšu sietiņā un tikai tad pārkaisu garšvielu sāli.
4. Vēl tiku pie puslitra cūku taukiem, kuri noderēs ideāli ceptiem kartupeļiem.

Lai izdodas un labi garšo!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu