1. Sagatavo kūkas formu. Ieklāj cepamo papīru pamatnē un gar maliņām.
2. Aukstu sviestu sarīvē uz rupjās rīves, sajauc drumstalās ar miltiem, cepamo pulveri. Ar dakšiņu saberž olu dzeltenumus ar cukuru un pievieno pie drumstalām. Liek kūkas formā un izveido pamatni un augstākas maliņas, bet ( ! ) atstāj nedaudz drumstalas kūkas virsmai. Kūkas formu ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm.
Foto: Inga Meijere
3. Ābolu sagriež mazākos gabaliņos. Liek uz pannas vai katlā, pievieno cukuru, citrona sulu. Maisot pasautē apmēram 10 minūtes. Pēc tam iejauc atšķaidītu kukurūzas cieti. Atstāj mazliet atdzist.
Foto: Inga Meijere
4. Olu baltumus saputo stingrās putās ar cukuru, vanilīna cukuru, kukurūzas cieti. Tad uzmanīgi iemaisa jogurtu.
5. No ledusskapja izņem kūkas formu, liek ābolu kārtu un tad suflē kārtu. Pārkaisa ar drumstalām.
Foto: Inga Meijere
6. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos aptuveni 40 - 45 minūtes.