Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sāļais biezpiena sacepums ar spinātiem un tomātiem

Foto: Publicitātes
Biezpiens var būt lielisks sacepuma pamats. Papildināts ar ķiršu tomātiem, spinātiem un sieru, rezultāts būs ļoti labs!
Apmaksāta publikācija: "Lidl"
Pagatavošana
60 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C. 22 cm diametra cepšanas traukā (vai vairākos mazos cepšanas trauciņos) ieklāj cepampapīru vai iesmērē trauku ar sviestu un rīvmaizi.
2. Ieliec biezpienu bļodā, pievieno rīvētu cieto sieru, olas, saldo krējumu, sāli, piparus un muskatriekstus. Izmīci visu līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno nomazgātus un nosusinātus spinātus, pēc tam visu samaisi.
3. Gatavo biezpiena masu ielej cepšanas traukā. Pa virsu masai uzliec ķirštomātus. Cep masu uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 40–45 minūtes. Ja redzi, ka sacepuma virspuse pārāk strauji sāk kļūt brūna, uzklāj foliju un turpini cept līdz sacepums būs izcepts un stingrs.
4. Pirms pasniegšanas ļauj biezpiena sacepumam atdzist cepšanas formā apmēram 10 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes