1. Sarūpē nepieciešamo gatavošanai.

Foto: Jānis Kazāks
2. Sāk ar pankūkām. Sarīvējam kabaci uz rupjās rīves, liekam klāt olas, garšvielas un mannu.

Foto: Jānis Kazāks
3. Mīklas konsistencei jābūt kā plānajām pankūkām. Manna briedīs un uzsūks mitrumu. Noliekam to malā uz kādām 30 min.
4. Tad izcep gana plānas pankūkas, kuras izmantos kā sacepuma pamatu.

Foto: Jānis Kazāks
5. Mērcītei, ko izmantot sacepumā, lieku majonēzi, krējumu (25%), nedaudz tomātu mērci un iespiežu divas ķiploka daiviņas.
Paralēli pannā apcepam sīpolus un klasisku kūpinātu “cauraudzīti”.

Foto: Jānis Kazāks
6. Lielākā māksla ir to visu sakārtot cepamtraukā
Liekam kārtu ar pankūkām, pārsmērējam ar mērcīti, tad sīpoli ar cauraudzīti un pa virsu rīvēts siers (izmantoju Mozzarella, jo cepoties viņš atdos mitrumu), tomāti šķēlēs un tad atkal kabaču pankūkas un viss pārējais pa kārtām līdz trauka augšai.

Foto: Jānis Kazāks
7. Ar sieru un mērcīti nevajag skopoties, jo manna visu to uzsūks.

Foto: Jānis Kazāks
8. Kā pēdējo uzlieku sieru un cepeškrāsnī uz 30 minūtēm 160 grādos.
Lai izdodas un labi garšo!

Foto: Jānis Kazāks