Rauga mīklas pamats un gards pildījums. Konkrētās receptes autore Jekaterina Kasatkina ar ģimeni ir iecienījusi pildījumā vārītus kartupeļus, brinzas sieru un zaļumus, bet var gatavot arī ar gaļu, dažādiem sieriem, arī dārzeņiem.
Pagatavošana
60 min
1. Pagatavo rauga mīklu.
2. Sagatavo pildījumu. Ir tik daudz dažādas variācijas ar pildījumu: ar gaļu, ar dažādiem sieriem, ar dārzeņiem. Bet mūsmājās visiecienītākāis pildījums ir vārīti kartupeļi ar brinzu un zaļumiem.
3. No mīklas taisa plācenīšus, kā bildē; man patīk, kad ir ļoti plānas. Iekšā liek pildījumu, formē plāceni izmērā aptuveni 20 centimetri diametrā.
Foto: Jekaterina Kasatkina
4. Apcep eļļā no abām pusēm. Cik ilgi cept? Atkarīgs no jūsu pannas un plīts. Man sanāk aptuveni 10 minūtes (katra puse).