Šo recepti iesakām gatavot, ja ir ne tikai daudz tomātu, bet arī virtuve laukos ar malkas krāsni, kur top arī pusdienas un vakariņas. Tāpat iesakām izveikt vārīšanu drēgnā laikā, kad vajag siltumu mājā, jo pašvārītajam kečupam jāierēķina gandrīz divas dienas uz plīts.
Gards jau ir, bet, ja šo gardumu esi nolēmis gatavot uz elektriskās plīts, tad tev taps ļoti ekskluzīvs un dārgs produkts. Pašmāju kečupam svarīga ir ilga reducēšana. No iesākumā pilna katla līdz puskatlam, ko saliet pudelēs un nopasterizēt.
Garšīgi? Jā ļoti! Darbietilpīgi– jā, sirsnīgi iesakām ņemt talkā blenderi. Laikietilpīgi? Jā! Tiesa, nav pie katla visu laiku jāstāv, var paralēli vēl ko iekonservēt vai savārīt. Dārgi? Samērā, ja to procesu veic ar elektriskās plīts palīdzību.
Gards jau ir, bet, ja šo gardumu esi nolēmis gatavot uz elektriskās plīts, tad tev taps ļoti ekskluzīvs un dārgs produkts. Pašmāju kečupam svarīga ir ilga reducēšana. No iesākumā pilna katla līdz puskatlam, ko saliet pudelēs un nopasterizēt.
Garšīgi? Jā ļoti! Darbietilpīgi– jā, sirsnīgi iesakām ņemt talkā blenderi. Laikietilpīgi? Jā! Tiesa, nav pie katla visu laiku jāstāv, var paralēli vēl ko iekonservēt vai savārīt. Dārgi? Samērā, ja to procesu veic ar elektriskās plīts palīdzību.