“Āboli ir, olas nevajag” tāds varētu būt šī našķa alternatīvais nosaukums, kā arī latviskais ābolu crumble jeb atvasaras drupačmaize Izcili garšos vēl silta ar vaniļas saldējumu.
Šai receptei, lai sasniegtu ātru rezultātu, vajadzēs savā gadžetu plauktā atrast mandolīna tipa rīvi vai iedarbināt virtuves kombainu, jo ātrā pagatavošana slēpjas tajā, ka āboli sašķēlēti plāni, jo plāni.
Var, protams to visu darīt ar asu nazi, bet tad jāierēķina ilgāks laiks kā griešanai, tā cepšanai. Ar roku sagrieztas ābolu šķēlītes būs jācep apmēram stundu.
Šai receptei, lai sasniegtu ātru rezultātu, vajadzēs savā gadžetu plauktā atrast mandolīna tipa rīvi vai iedarbināt virtuves kombainu, jo ātrā pagatavošana slēpjas tajā, ka āboli sašķēlēti plāni, jo plāni.
Var, protams to visu darīt ar asu nazi, bet tad jāierēķina ilgāks laiks kā griešanai, tā cepšanai. Ar roku sagrieztas ābolu šķēlītes būs jācep apmēram stundu.