Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Ātri iemarinēti kabači ar garšaugiem tūlītējai apēšanai

Kabacis nav obligāti termiski jāapstrādā, to var ēst svaigu un tas garšo ļoti labi! Pamēģini kabacīti, kas nav pāraudzis, viegli iemarinēt un baudīt to kopā ar, piemēram, grilētu gaļu vai aizvietot ar to salātus, baudot kādu pamatēdienu.
Pagatavošana
20 min
1. Kabaci sagriež sev tīkamos gabaliņos, burkānu sarīvē, dilles sasmalcina, visu liek bļodā.
2. Pierīvē ķiploku.
3. Visu sajauc ar sāli, cukuru, nedaudz eļļas un etiķi – proporcijas atkarīgas no tā, kuru garšu vēlies izcelt.
Foto: Receptes.lv
4. Bļodai liek virsū vāciņu, īsu brīdi visu maigi sakrata un novieto ledusskapī uz aptuveni 10 minūtēm, ļaujot kabacim nedaudz iesūkt sevī visas garšas.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu