Sātīga, vienkārša un ar bērnības garšu, tāda ir šī zupa. Pats galvenais spēlētājs tur ir cāļa buljons uz kura bāzes var pagatavot kādu vien zupu vēlās. Šoreiz ar klimpām.
Pagatavošana
140 min
1. Katlā liek visas sastāvdaļas, kas vajadzīgas buljonam un pārlej ar ūdeni, lai viss nosegts. Noputo buljonu un vāra apmēram 2 stundas. Nokāš sietā buljonu.
2. Gaļu noskrubina no kauliem un pievieno buljonam, burkānus un seleriju sagriež kubiņos un arī pieliek buljonam.
3. Pagatavo klimpas – visu sablendē viendabīgā masā, ja mīkla šķiet par šķidru, pievieno vēl miltus.
4. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli un ar tējkarotes palīdzību laiž verdošā ūdeni iekšā klimpiņas.