"Ļoti garšīgi, viegli un ātri pagatavojami salāti. Derēs visām ēdienreizēm un pie reizes aizies arī kāds šobrīd tik aktuālais kabacis un gurķis," teic receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
330 min
1. Kurus dārzeņus vairāk vai mazāk, to jāizdomā pašam.
Foto: Uldis Grīnbergs
2. Visus dārzeņus sagriež.
3. Samaisa marinādi (nevāra), pārlej salātiem, izmaisa un nes uz ledusskapi.
4. Noturēt vajadzētu 5-7 stundas, pa reizei apmaisot. Cik ilgi var glabāt nezināšu teikt, jo bļoda tika iztukšota vienā piegājienā. Vēlams pasniegt atdzesētus.
5. Kad marināde nolieta, ja vēlas, var pārslacīt ar olīveļļu un pārkaisīt dilles.