Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sviestā ceptas sviesta pupiņas

Foto: Sanita no Raiskuma
Kad pieejamas svaigas sviesta pupiņas, grēcīgi tās nebaudīt. Un vislabāk tās garšo kopā ar sviestu, zaļumiem un ķiplokiem.
Paldies par recepti Sanitai no Raiskuma.
Pagatavošana
20 min
1. Sviesta pupiņām nogriež abus galus, iemet burbuļojošā sālsūdenī, pavāra 5 minūtes.
Foto: Sanita no Raiskuma
2. Paralēli sarīvē ķiploku.
Foto: Sanita no Raiskuma
3. Apvārītajām pupiņām notecina ūdeni.
Foto: Sanita no Raiskuma
4. Ber pannā, kurā uzkarsēts sviests un sarīvēts ķiploks.
Foto: Sanita no Raiskuma
5. Cepot pievieno Provansas garšvielas vai sakapātus zaļumus apcep un gatavs!
Foto: Sanita no Raiskuma
6. Lai labi garšo!
Foto: Sanita no Raiskuma
Uz augšu