1. Atlaidinātu kārtaino mīklu sagriež vienāda izmēra, garenās strēmelēs.

Foto: Receptes.lv
2. Liek sakarsētā krāsnī 180 grādos uz 10 minūtēm vai līdz mīkla uzpūtusies un kļuvusi zeltaini brūna.

Foto: Receptes.lv
3. Kamēr cepas mīkla, sajauc krēmsieru ar pūdercukur – jo saldākas kārojas, jo vairāk cukura. Var saputot ar mikseri, bet, steigā būs gana arī samaisot kārtīgi ar karoti.

Foto: Receptes.lv
4. Izceptās mīklas plāksnītes nedaudz atdzesē un tad katru gabaliņu pārplēš uz pusēm

Foto: Receptes.lv
5. Uz katras mīklas pusītes smērē krēmu, virsū liek avenes un salipina kopā.

Foto: Receptes.lv
6. Pirms pasniegšanas pārber ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv