Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Plūmju-kabaču ievārījums

Foto: Iveta Rutkovska
"Izklausās traki? Ko vēl neizdomās!?!
Bet ir ļoti gardi! Lai top!" aicina receptes un foto autore Iveta Rutkovska.

Plūmju un kabaču attiecība – 2:1
Pagatavošana
50 min
1. Plūmēm izņem kauliņus. Apber ar parasto cukuru un samaisa.
Foto: Iveta Rutkovska
2. Kabačus nomizo, izņem sēklotni. Sagriež nelielos gabaliņos.
Foto: Iveta Rutkovska
3. Plūmes un kabačus ber katlā, pielej ūdeni un sāk vārīt.
Foto: Iveta Rutkovska
4. . Pakāpeniski pievieno ievārījuma cukuru un garšvielas. Maisa, līdz viss uzvārās, noņem putas.
Foto: Iveta Rutkovska
5. Vāra 20 minūtes, karstu pilda sterilizētās burkās un aizver ar novārītiem vāciņiem!

Lai labi garšo!
Foto: Iveta Rutkovska
Uz augšu