Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Sviesta pupiņu – kabaču salāti

Foto: Monta Kalniņa
Ko iesākt ar sviesta pupiņām? Tās kopā ar kabaci un citiem dārzeņiem vari sagatavot ziemas krājumiem.
"Šos salātus izmantoju sautējumam, zupām vai arī ēdam vienkārši kā salātus," stāsta receptes un foto autore Monta Kalniņa.
Pagatavošana
50 min
1. Pupiņas atsevišķi novāra, tomātiem noņem mizu.
2. Pārējās sastāvdaļas sautē kopā ~30 minūtes, kamēr mīkstas.
3. Kad pupiņas gatavas, pievieno masai.
Foto: Monta Kalniņa
4. Pasautē vēl 5 minūtes, pieliek etiķi un garšvielas.
Foto: Monta Kalniņa
5. Pildām burciņās un baudām ziemā.

Lai labi garšo!
Foto: Monta Kalniņa
Uz augšu