Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabaču salāti ar ķiplokiem un zaļumiem

Foto: Publicitātes
“Kabaču salāti ar ķiplokiem un zaļumiem” ir recepte, ko no savas recepšu grāmatas zelta krājumiem atklāj 69 gadus vecā saimniece Anna Skribāne no Ogres.
Pagatavošana
900 min
1. Nomizotus kabačus sagriež ne pārāk biezās pusripās, bez iekšējā sēklu mīkstuma, saliek bļodā.
2. Klāt liek sasmalcinātus zaļumus, ķiplokus un visas pārējās sastāvdaļas.
3. Stāv apsegts nakti vai vismaz 8 stundas.
4. Tad saliek dezinficētās burciņās un sterilizē apmēram 15 minūtes pēc ūdens uzkaršanas.
Visiem degustētājiem ļoti garšoja.

Lai izdodas!
Foto: Publicitātes
Uz augšu