Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Pikantās zirņu pākstis

Foto: Sanita no Raiskuma
Kad zirņi sašķīti un apēsti svaigā veidā, tad laiks padomāt, kā tiem izrādīt godu un cieņu pagatavojot. Pikantie zirņi ir gardi tāpat vai kā piedeva.
Paldies Sanitai no Raiskuma par recepti!
Pagatavošana
20 min
1. Sagriež zirņu pākstis salmiņos,
Foto: Sanita no Raiskuma
2. 2-3 minūtes noblanšē.
Foto: Sanita no Raiskuma
3. Uzreiz 2-3 min. patur aukstā ūdenī.
Foto: Sanita no Raiskuma
4. Tad liek bļodā, pievieno salmiņos sagrieztu papriku, ķiploka daiviņās smalki sagrieztas.
Foto: Sanita no Raiskuma
5. Pārber ar sāli, cukuru un pipariem, tad lej pāri uzkarsētu eļļu.
Foto: Sanita no Raiskuma
6. Visu samaisa un bauda!

Lai labi garšo!
Foto: Sanita no Raiskuma
Uz augšu