Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Persiku Tiramisu

Foto: Ineta Rijniece
Kad tirgus stendi lūst no augļiem un ogām, var tapt dažādi deserti. tai skaitā "Tiramisu". Veselīgs, mazkalorisks un ļoti gards.
Pagatavošana
60 min
1. Blanšē persikus. Persikos veic krusteniski iegriezumu un pilnībā iegremdē tos verdošā ūdenī uz 30 sekundēm.
Foto: Ineta Rijniece
2. Izņem ārā, iemērc ledus ūdenī, izņem, noņem mizu un sagriež. Pievieno saldinātāju, citronu sulu un sablendē ar blenderi viendabīgā biezenī.
3. Kulinārijas biezpienam pievieno svaigo sieru "Ricotta", saldinātāju, vaniļu un sakuļ. (pārāk neaizrauties)
4. Savoyardi cepumus uz dažām sekundēm iemērcam persiku biezenī un liek veidnē (var persiku biezeni arī pa virsu cepumiem nedaudz uzliet).
Foto: Ineta Rijniece
5. Pa virsu persiku biezenim pārklāj pusi no krēma. Virsū atkal liek izmērcētu cepumu kārtu, atlikušo persiku biezeni un pārklāj ar atlikušo krēma kārtu.
Foto: Ineta Rijniece
6. Lai labi garšo!
Foto: Ineta Rijniece
Uz augšu