Sanita, gatavošanas entuziaste no Raiskuma, virtuvē ļaujas improvizācijai. Viņa ir īsta salātu arhitekte. Vispirms dārzā tiek salasīta bļoda ar zaļumiem. Tie kalpo kā bāze pārejām garšām. “Nav divu vienādu salātu,” saka Sanita.
Ierosmei divi Sanitas salātu bagātināšanas veidi, bet tu droši vari meklēt savas kombinācijas. Pievieno zaļumiem kā ceptas, tā svaigas sastāvdaļas, kā saldas, tā sāļas. Un noteikti neaizmirsti par mērci!
Sanita iesaka virtuvē turēt balzamiko un granātābolu mērci. Tās nepieviļ nekad!
Ierosmei divi Sanitas salātu bagātināšanas veidi, bet tu droši vari meklēt savas kombinācijas. Pievieno zaļumiem kā ceptas, tā svaigas sastāvdaļas, kā saldas, tā sāļas. Un noteikti neaizmirsti par mērci!
Sanita iesaka virtuvē turēt balzamiko un granātābolu mērci. Tās nepieviļ nekad!