Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Zaļumu salāti ar grilētām aprikozēm un burratu

Foto: Sanita no Raiskuma
Sanita, gatavošanas entuziaste no Raiskuma, virtuvē ļaujas improvizācijai. Viņa ir īsta salātu arhitekte. Vispirms dārzā tiek salasīta bļoda ar zaļumiem. Tie kalpo kā bāze pārejām garšām. “Nav divu vienādu salātu,” saka Sanita.

Sanita iesaka virtuvē turēt balzamiko un granātābolu mērci. Tās nepieviļ nekad!
Pagatavošana
30 min
1. Dārzā salasa zaļumus (spināti, rukola, kinza, dilles, baziliks) tie būs pamats.
2. Apcep vai uzgrillē aprikozes daiviņas (var cept arī persikus, nektarīnus un citus kauleņus).
3. Pievieno grauzdētas ķirbju sēklas un burattu.
4. Pārlej ar mērci! Vislabāk salātus papildina balzamiko un granātābolu mērce.

Lai labi garšo!
Foto: Sanita no Raiskuma
Uz augšu