Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Rabarberu barankmaizītes

Foto: Uldis Grīnbergs
Vai var tikt pie gardām rabarberu-biezpiena smalkmaizītēm, negatavojot mīklu? Var, ja par pamatu izmanto brangas barankas.
Receptes un foto autors: Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
30 min
1. Barankas būtu vēlams ar pēc iespējas lielāku vidu un saldās ar vaniļas garšu. Tās bļodā pārlej ar pienu, lai kārtīgi pamirkst.
2. Biezpienu samaisa ar cukuru, krējumu, miltiem, sagrieztu rabarberu un piesit vienu olu.
3. Izmirkušās barankas kārto uz cepešpannas, sakuļ otru olu un apsmērē. Pāri palikušo olu pielej pie biezpiena masas.
4. Krāmē pilnus vidučus un prom cepties. Cep 180 grādos, augša, apakša + ventilators, 10-15 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu