Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Ātrā Snickerkūka

Foto: "Ēdam skaisti"
Garšo un izskatās grezni, lai arī pagatavošana nemaz nav sarežģīta un produkti izmantoti visiem labi zināmi.
Recepti iesaka bloga: Ēdam skaisti autore Māra.
Pagatavošana
900 min
1. Veidni izklāj ar cepamo papīru. Prjanikus sagriež šķēlītēs.
2. Bļodā sajauc krējumu ar iebiezināto pienu un sakapātiem zemesriekstiem viendabīgā masā.
3. Veido kūku liekot prjaņiku kārtu/krēms/prjaņiki/krēms/prjaņiki/krēms. Tad kūku novieto ledusskapī uz vairākām stundām vai nakti.
4. Kad kūka “atpūtusies”, šokolādi izkausē, sajauc ar pienu un glazē virskārtu un apkaisa ar riekstiem.
Foto: "Ēdam skaisti"
5. Lai labi garšo!
Foto: "Ēdam skaisti"
Uz augšu