1. Sagatavo kūkas formu (21/24 cm).Ieklāj cepamo papīru formas pamatnē un apkārt formas maliņām.
Foto: Inga Meijere
2. Sasmalcina cepumus (es izmantoju "Neo" cepumus, bet der jebkuri citi) un sajauc ar izkausētu sviestu. Cepumu masu liek formā un izveido stingru pamatni un apmēram 4 cm augstas maliņas. Tad liek ledusskapī, kamēr gatavos krēmu.
3. Želatīnu sajauc ar ūdeni un uzbriedina, tad karstā ūdens peldē izkausē.
4. Zemenes sablendē ar cukuru.
5. Putojamā traukā liek biezpienu, jogurtu, vanilīna cukuru un sablendētas zemenes. Visu labi sakuļ. Turpinot putot, lēnām pievieno izkausētu želatīnu un visu labi kopā saputo. Krēmu lej cepamu formā, tad liek ledusskapī, lai kūka sastingst.