Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Rabarberu ķīselis ar biezpiena klimpām

Foto: Inga Meijere
Rabarberu ķīselis un biezpiena klimpas nudien sader. Kokosriekstu skaidiņas – ja neiet pie dūšas, vari nepievienot, bet pieliec vēl ekstra 1-2 ēd.k. miltu, lai klimpas "turas kopā". :)
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Mājas maltītes ģimenei" autore Inga Meijere.
Pagatavošana
40 min
1. Rabarberus sagriež šķēlītēs. Liek katlā, sajauc ar cukuru un karsē līdz cukurs izkusis. Pielej ūdeni un uzvāra. Kartupeļu cieti atšķaida ar ūdeni un pievieno ķīselim. Ķīselis gatavs!
Foto: Inga Meijere
2. Biezpienu sajauc ar olām, cukuru un vanilīna cukuru, miltiem un kokosriekstu skaidiņām.
3. Ar tējkaroti veido klimpas, tad liek vārīties verdošā sālsūdenī un vāra līdz tās uzpeld virspusē.
4. Rabarberu ķīseli pasniedz ar biezpiena klimpām. Pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Lai labi garšo !
Foto: Inga Meijere
Uz augšu