Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Baltmaizes un rabarberu sacepums

Foto: Ieva Zepolde
Rabarberu gardumiem nav visiem jābūt sarežģīti pagatavojamiem. Ja tev ir baltmaize, rabarberi, olas, cukurs un piens, arī tu vari izcept lielisku baltmaizes-rabarberu sacepumu.

Receptes un foto autore Ieva Zepolde.
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež baltmaizi kubiciņos.
2. Četras olas sakūlu ar cukuru, nemācēšu teikt cik daudz, jo lieku uz sajūtām. Aptuveni glāzi. Pievieno arī vaniļas cukuru. Visu sakuļ.
3. Pieleju pienu, aptuveni kādu puslitru vai mazliet vairāk. Samaisu visu.
4. Tad ietaukoju cepamtrauku, ieberu sagriezto maizi, pieberu sagrieztus rabarberus, samaisu ar rokām. Pieleju klāt pienu ar olām, tā, lai nosedz maizi.
5. Uzberu vēl kanēli pa virsu.
6. Cepu 200 grādos, kamēr gatavs.

Lai labi garšo!
Foto: Ieva Zepolde
Uz augšu