P, 9.09.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Rabarberu pīrāgs ar olbaltuma virskārtu
Rabarberu pīrāgs ar olbaltuma virskārtu
Receptes.lv
2024. gada 7. maijs
Foto: "Ēdam skaisti"
Rabarberu pīrāgs ar gaisīgu, saldenskābu pildījumu, kur rabarberi satiekas ar putotiem olu baltumiem un skābo krējumu.
Recepti iesaka bloga:
Ēdam skaisti
autore Māra.
Pagatavošana
90 min
1.
Pagatavo pamatnei mīklu, visu samīca viendabīgā masā, uztaisa kā pabiezu pankūku un liek ledusskapī sastingt.
2.
Rabarberus nomizo/sagriež.
3.
Bļodā viegli sakuļ olbaltumu ar krējumu un saldinātāju.
4.
Pamatnē liek mīklu (izmantota veidne 20 cm diametrā), uztaisa maliņas, ber iekšā rabarberus un pārlej ar krēmu.
5.
Cep 180 grādos 35-40 minūtes.
Foto: "Ēdam skaisti"
6.
Lai izdodas!
Foto: "Ēdam skaisti"
7.
Un labi garšo!
Foto: "Ēdam skaisti"
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot pareizu sēnes nosaukumu?
Recepšu izlases
Kabači burkās bez pasterizēšanas: 12 receptes dažādām gaumēm
Recepšu izlases
Ar skābā krējuma vai kefīra pamatni: 6 supersulīgas ābolu plātsmaizes
Interesanti
Možs prāts, laba atmiņa un koncentrēšanās spējas: ko ēst, lai "pelēkās šūniņas" ir formā
Padomi
Uz pannas vārītas konfektes. Dzimtas receptes restaurācija trīs piegājienos
(1)
Padomi
Tomāti želejā, ko slavē “Michelin” zvaigznes restorāna saimnieks
TVNET jaunākie raksti