Šī kūka ar savām kraukšķīgajām un riekstainajām kārtām, krēma mākoņiem un bagātīgo ogu piedeva ir kā radīta, lai svinētu dzīvi. Konditores Aigas mājās šī ir viena no iecienītākajām kūkām, varbūt tā tāda kļūs arī tavās mājās.
Aiga Bitmane ir konditore ar stāžu un nopelniem. Viņas kūkas tika un tiek slavētas pārnovadiem. Un kā nu ne – viņa ir slavenā Mārtiņa Rītiņa restorāna pirmā konditore. Aiga saimnieko Vānes pagastā un jau vairākus gadus darbojas savā radošajā mājā “Smilgāji” rīko meistarklases, kur dalās savā pieredzē un receptēs. Aiga iedrošina kūku cepējus nenobīties, bet precīzi ievērot recepti un gatavošanu, jo konditorejā svarīgs ir katrs grams.
Aiga: “Šīs foršās retās reizes, kad jāizcep kāda garda kūka! Šī ir mūsmāju iecienītā – "Dievišķā"! Ar kraukšķīgām mākoņu maliņām, krēmsiera krēmu un šoreiz ar avenēm! Oriģinālajā receptē iet svaigās jāņogas, kas uzkožot patīkami paukšķ, dot vajadzīgo skābuma balansu.”
Aiga Bitmane ir konditore ar stāžu un nopelniem. Viņas kūkas tika un tiek slavētas pārnovadiem. Un kā nu ne – viņa ir slavenā Mārtiņa Rītiņa restorāna pirmā konditore. Aiga saimnieko Vānes pagastā un jau vairākus gadus darbojas savā radošajā mājā “Smilgāji” rīko meistarklases, kur dalās savā pieredzē un receptēs. Aiga iedrošina kūku cepējus nenobīties, bet precīzi ievērot recepti un gatavošanu, jo konditorejā svarīgs ir katrs grams.
Aiga: “Šīs foršās retās reizes, kad jāizcep kāda garda kūka! Šī ir mūsmāju iecienītā – "Dievišķā"! Ar kraukšķīgām mākoņu maliņām, krēmsiera krēmu un šoreiz ar avenēm! Oriģinālajā receptē iet svaigās jāņogas, kas uzkožot patīkami paukšķ, dot vajadzīgo skābuma balansu.”