Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Trauslās turziņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ēd.k. kv.milti
  • 3 ēd.k. cukura
  • 6 ēd.k. ūdens
  • 3 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • Pildījumam
  • 2 olu dzeltenumi
  • 3 ēd.k. cukura
  • ½glāze baltvīna
  • ½tējk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru ieber ūdenī, karsē uz lēnas uguns, līdz tas izkusis, iemaisa sviestu, nepārtraukti maisot, turpina karsēšanu, līdz sviests izkusis.Noņem no uguns, iemaisa citronu sulu un izsijātus miltus. Uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, ar tējkaroti liek mīklas piciņas lielā attālumā vienu no otras, ar mitru nazi izlīdzina, veidojot plānus apļus. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 5-7min. Karstas vafeles aptin ap pudeles kaklu, atdzisušas pilda ar krēmu.
  2. Pildījumam olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno baltvīnu, karsē uz lēnas uguns, līdz masa sabiezē, noņem no uguns, iemaisa izkausētu želetīnu, atdzesē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas