1. Tā kā svaigas makreles vismaz man nav pieejamas, darbojos ar saldētām. Makrelēm jābūt pēc iespējas lielākām. Tādas var nopirkt tirgū.
Atlaidinu trīs zivis.

Foto: Uldis Grīnbergs
2. Iztīra, izfilē un katru fileju pārgriež gareniski.

Foto: Uldis Grīnbergs
3. Sajauc majonēzi ar pāris karotēm stiprāku sinepju. Lai kādu stundu vai vairāk pastāv.

Foto: Uldis Grīnbergs
4. Pēc tam katru gabaliņu sarullē un, lai neatvērtos, nostiprina ar koka iesmiem.

Foto: Uldis Grīnbergs
5. Jācep uz restēm apmēram 5-10 min. Manējie visi sajūsmā!

Foto: Uldis Grīnbergs
6. Labu apetīti!

Foto: Uldis Grīnbergs