Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie salāti ar redīsiem

Foto: Aina Pitrāne
Krāsaini, svaigi un reizē arī sātīgi salāti.
Atbilstoši noformēti, lieliski iederēsies uz Lieldienu svinību galda, izmantojot jau dažas no vārītajām oliņām.
Recepti iesaka bloga Aina Gatavo autore Aina Pitrāne.
Pagatavošana
25 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Aina Pitrāne
2. Olas, sieru un redīsus sarīvē. Gurķus sagriež tievos salmiņos. Lociņus smalki sagriež.
3. Salātus liek kārtām. Olas (var pievienot sāli pēc garšas), gurķi, siers, lociņi, redīsi. Pēc katras kārtas, izņemot pēdējo, plānā kārtiņā iesmērē majonēzi.
Foto: Aina Pitrāne
4. Dekorē un pasniedz.
Foto: Aina Pitrāne
5. Piezīmes:
▪️ Sieru ņemt vēlams ar izteiktu/pikantu garšu, lai nav pliekans.
▪️ Ja ir vēlēšanās, var likt klāt pirmajā kārtā salami desu vai kūpinātu vistu.
▪️ Šiem salātiem nevajag ievilkties.
Foto: Aina Pitrāne
6. Lai labi garšo!
Foto: Aina Pitrāne
Uz augšu