Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Skābeņu un ķiploku pankūkas

Foto: Dainis
Skābenes ne tikai skābeņu zupā vai svaigas salātos, arī sāļajās pankūkās tām ir sava sava vieta.
Pagatavošana
45 min
1. Vispirms šķīvī jāielej piens, tad liek maizi, līdz maize uzsūc pienu.
2. Tad smalki sagriež ķiplokus un sīpolus.
3. Izkausē sviestu mikroviļņu krāsnī.
4. Maize ir jāmīca, līdz tā kļūst viendabīgā masā.
5. Tālāk maizei pievieno divas olas, tad ķiploku, sīpolu, sviestu. Pievieno klāt visādas garšvielas.
6. Pievieno arī skābenes, zaļumus un visu masu sablendē.
7. Kad masa gatava, jāliek klāt milti.
8. Uzkarsētā pannā lej eļļu, liek vienu ēdamkaroti masas, izveidojot pankūkas.
9. Cep no abām pusēm, līdz pankūkas dzelteni brūnas.

Labu apetīti!
Foto: Dainis
Uz augšu