Citronu vafeļkūka

2024. gada 14. februāris
Foto: "Ēdam skaisti"
"Es vafelēm diametru samazināju pēc savas veidnes izmēriem, bet ja gatavo pēc pilnās formas, tad krēmsieru un iebiezināto pienu izmanto vairāk (ap 600g krēmsiera, 200-250g iebiezinātā piena)," papildina receptes un foto autore.
Recepti iesaka bloga: Ēdam skaisti autore Māra.
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā sajauc krēmsieru ar iebiezināto pienu, vaniļu, citrona sulu un ierīvē 1/2 citrona miziņas, kārtīgi izmaisa.
2. Veidnē kārto kūku - vafeļu kārta, krēms, vafeļu kārta, krēms, vafeļu kārta, ievārījums utt., līdz viss izlietots.
3. Augšpusi apkaisa ar vafeļu drupačām un liek kūku uz nakti ledusskapī.

Foto: "Ēdam skaisti"
4. Lai labi garšo!
Foto: "Ēdam skaisti"
Uz augšu