Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Auzu kapučīno

Foto: Publicitātes
Papildini savus rītus ar mūsu krēmīgo auzu kapučīno - vienkārši neatvairāms kopā ar Alpro Barista Auzu dzērienu!
Apmaksāta publikācija: "Alpro"
Pagatavošana
10 min
1. Pagatavojiet espresso vai sajauciet vienu tējkaroti labas kvalitātes stipras kafijas ar ēdamkaroti verdoša ūdens, lai to atšķaidītu.
2. Uzmanīgi uzkarsē Alpro Barista auzu dzērienu (uzmani, lai tas nesāktu vārīties!), nepārtraukti maisot.
3. Ja ir pieejams putotājs, ielej tajā uzkarsēto Alpro Barista auzu dzērienu un puto. Pretējā gadījumā puto to katliņā, līdz veidojas vieglas un gaisīgas putas.
4. Ielej glāzē saputoto Alpro Barista auzu dzērienu, pēc tam lēnām pārlej ar espresso vai kafiju, lai saglabātu brīnišķīgo putu kārtiņu. Un voila!

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu