Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Mājas ātrā soļanka

Foto: Uldis Grīnbergs
" "Kas tas ir bankrats?"- jautā mazais. Māris dakterim. "Nu tas ir, kad mājās vairs nekā nav", atbild dakteris. ( no k.f. "Ezera sonāte".) Man sanāca gandrīz, kā filmā, jo lielā aukstumā dēļ uz pilsētu nu nemaz negribējās braukt. Viens labums, ka beidzot izēdās ledusskapis tukšs. Katram jau mums ir sava visgaršīgākā recepte," teic receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
60 min
1. Gaļas izlase zupai.
Foto: Uldis Grīnbergs
2. Sagriežu visus komponentus un sāku darboties.
Foto: Uldis Grīnbergs
3. Pirmos lieku ūdenī vārīties sagrieztus kartupeļus.
4. Tālāk apcepu gaļas produktus un pievienoju kartupeļiem.
5. Kā pēdējos apcepu dārzeņus, pieleju sablendētos tomātus ar visu sulu, pielieku čili, cukuru pēc garšas, gurķu marinādi. Izveidoju garšu pēc savas patikas.
6. Kad kartupeļi mīksti, pielieku sacepto dārzeņu miksli un vēl pāris minūtes pavāru.
7. Gurķus, citronu, olīvas lieku, kad uguns jau nogriezta.
Foto: Uldis Grīnbergs
8. Iesaku izmēģināt blendētus konservētus tomātus pastas vietā. Daudz labāka garša.

Labu apetīti!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu