1. Vistas filejas gabaliņus liek traukā, apkaisa ar garšvielām, samaisa ar ēdamkaroti majonēzes un tomātu mērces, noliek ledusskapī uz 30-40 minūtēm savilkties.
2. Makaronus izvāra, noliek atdzist.
3. Vistas filejas gabaliņus apcep uz pannas (apm. 3 minūtes no katras puses). Atdzesē.
4. Papriku sagriež nelielos gabaliņos, ananāsu vidēja izmēra (vai mazākos) gabaliņos, kad vistas fileja atdzisusi, arī to sagriež. Visas sastāvdaļas un pastu liek traukā.
5. Samaisa mērces sastāvdaļas, pievieno un iejauc salātos. Pēc garšas pievieno sāli. Gatavos salātus noliek uz brīdi ledusskapī savilkties. Pirms pasniegšanas dekorē ar ananāsu šķērītēm un papriku.
Labu apetīti!

Foto: Kristīne Reihmane