1. Sāku ar to, ka visu lieku aukstā ūdenī, lai gaļa knapi apsegta, uzvāru uz lielas liesmas un noputoju.

Foto: Iveta Rutkovska
2. Tad samazinu karstumu un turpinu vārīt, kamēr gaļa sāk atdalīties no kauliem. Apmēram 2 stundas.
3. Tad veicu "želēšanas testu". 2 ēdamkarotes buljona apakštasītē un ielieku ledusskapī. Pēc 30 minūtes pārbaudu, ja buljons saželē, beidzu vārīšanu.

Foto: Iveta Rutkovska
4. Kad gaļa nedaudz atdzisusi, atdalu no kauliem.

Foto: Iveta Rutkovska
5. Gaļu pēc atbrīvošanas no kauliem samaļ.

Foto: Iveta Rutkovska
6. Katrā bļodiņā lieku svaigus, kapātus ķiplokus, šķēlīti buljona burkāna un kaut ko zaļu (šoreiz - pētersīļi).

Foto: Iveta Rutkovska
7. Tad lieku gaļu - maltu, vai sagrieztu, pārleju buljonu un ledusskapī iekšā.

Foto: Iveta Rutkovska
8. Lai izdodas un labi garšo!

Foto: Iveta Rutkovska